اوج پرواز

«اگر به پرواز می اندیشید، شهادت برترین آن است»

«اگر به پرواز می اندیشید، شهادت برترین آن است»

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان
پیوندها

۷ مطلب در فروردين ۱۴۰۴ ثبت شده است

«۱۲۰۰۰ جلسة سخنرانی»

امروز داشتم مروری می کردم به گذشتة زندگیم، یکی از محاسنی که در زندگی شخصی ام به لطف خدا داشتم این بود که سعی می کردم از تمام لحظه های زندگیم استفاده مفید ببرم. یک قانونی برای خودم گذاشته بودم و هنوز هم به آن پایبندم به نام «قانون کار دو زمانه» به این صورت که مواقعی که در حال انجام کارهای عادی زندگیم بودم (کارهایی که نیاز به تمرکز فکری زیاد نداشت مثل پیاده روی به سمت محل کار، رانندگی با ماشین شخصی، توی ایستگاه اتوبوس، داخل اتوبوس و تاکسی، توی مطب دکتر و هنگام کمک کردن به خانمم در کارهای خانه مثل: اتوکردن لباس، شستن ظرفهای خانه، جاروبرقی کشیدن و نظافت خانه، درست کردن غذا، پاک کردن سبزی، و...) از طریق ام پی تری یا موبایل، سخنرانی گوش می دادم.

الان که نشستم حساب کردم دیدم چه معجزه ای کرده این کار. تقریبا اکثر منظومة فکریم در همین زمانهای به ظاهر مرده شکل گرفته. با گوش دادن به بیش از ۱۲۰۰۰ سخنرانی. طبق یک عادت دیرینه که از کتاب «راز شاد زیستن» یاد گرفته بودم همه کارهای مفیدی که انجام می دادم را ثبت می کردم برای همین فهرست کامل سخنرانی هایی که در این سالهای زندگی گوش داده ام را نوشته ام.
بیشترین تاثیر در زندگی ام را در حوزه عقیدتی و فکری و سیاسی از اساتیدی همچون «استاد اصغر طاهرزاده» «استاد جوادی آملی» «استاد عابدینی» «استاد مطهری» «استاد رحیم پور ازغدی» «دکتر حسن عباسی» «مقام معظم رهبری و حضرت امام» «استاد یزدانپناه» «استاد فیاضی» «استاد عبودیت» «استاد علی جعفری» «استاد پناهیان» «حجت الاسلام مکارم» «استاد سید محمد شجاعی» گرفته ام. همچنین از «دکتر شریعی» و «علامه محمدتقی جعفری» هم خیلی استفاده کردم.

خواستم این تجربه را برای شما هم به اشتراک بگذارم که ببینید چقدر می شود زمانهای به ظاهر مرده را زنده کرد و ازش استفاده مفید برد. شاید خیلی ها بگویند خب که چی اینقدر سخنرانی گوش دادی؟ کجا را گرفتی؟ چقدر برایت نان و آب داشت؟ به چه دردت خورد؟ جوابش این است که حداقل سعی کرده ام با آگاهی زندگی کنم. هرچند به ظاهر خیلی از این سخنرانی هایی که گوش داده ام الان در خاطرم نیست، طبیعی هم هست. ولی من را در مسیر زندگی شخصی ام رشد داد. چون قرار نیست همه چیز در خاطر و یاد انسان بماند، بلکه قرار است انسان همیشه در مسیر شدن حرکت کند. البته هیچ ادعایی ندارم و کسی نبوده و نیستم. نه سخنران و خطیبم و نه نویسنده و مولف و نه مدرس حوزه و دانشگاه. یک انسان عادی ام که تمام تلاشم این بوده که با آگاهی و اندیشه و درست زندگی کنم.

در ادامه لیست سخنرانی هایی که توفیق بهره مندی از آنها را به لطف خدا داشتم را قرار داده ام.

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۶
آرمان بدیعی


 

بنده از نظر شخصیتی به جهت درونگرا بودنم خیلی اهل نمایش و بازیگری نبودم و نیستم ولی در برهه هایی از زندگیم در جاهایی به هر تقدیر تجربیاتی در این زمینه برایم فراهم می شد.

اولین تجربه ام به دوران راهنمایی برمی گردد که در یک فیلم کوتاه به اسم «ملاقات ممنوع» به کارگردانی آقای «ناصر صفاری» بازی کردم که فیلم برداری آن دو روز طول کشید. کاری بود برای انجمن سینماگران اصفهان. لوکیشن فیلم قسمتی در بیمارستان عیسی بن مریم اصفهان و قسمتهایی هم در خود شهر اصفهان بود.

اولین تجربه بازیگری تأتر بنده هم برمی گردد به دوران دبیرستان، در جشنواره تأتری که آموزش و پرورش شهرستان خمینی شهر برگزار کرد با نمایشی تحت عنوان «زندگی جاوید» به کارگردانی آقای «علی زیبا» که در سالن کانون سلمان فارسی خمینی شهر در سال ۱۳۷۵ برگزار شد. آن زمان در دبیرستان شهدا درس می خواندم. در آن جشنواره رتبه سوم بازیگری را بدست آوردم. به عنوان اولین تجربه خودم هم تعجب کرده بودم.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۵
آرمان بدیعی


 

نحوة آشنایی با استاد طاهرزاده:

زمانی که با همسرم دوره های «تکنیکهای موفقیت» استاد شاهین فرهنگ در کتابخانه مرکزی اصفهان را شرکت می کردیم از طریق یکی از شرکت کننده های کلاسها، اسم استاد طاهرزاده به گوشمان خورد و اینکه ایشان در همین سالن روزهای چهارشنبه سخنرانی دارند. ایشان که دوره های «معرفت النفس» استاد را شرکت کرده بودند توصیه کردند که حتما یک جلسه هم که شده توی جلسات استاد شرکت کنیم. ما هم که کنجکاور شده بودیم ببینیم این استاد طاهرزاده کی هستند که اینقدر ازشان تعریف می کنند یک روز عصر چهارشنبه آمدیم کتابخانه مرکزی و در جلسه مباحث معاد ایشان حضور پیدا کردیم. این آمدن همان و نمک گیر استاد شدن همان.

توفیق بودن در محضر استاد طاهرزاده در مجموع در چهار زمان برای بنده حاصل می شد:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۴
آرمان بدیعی

عکس در فرهنگسرای پرسش سال ۱۳۸۴

استاد شاهین فرهنگ

متولد ۱۳۴۵ تهران

دکترای روانشناسی تربیتی از دانشگاه هاروارد آمریکا با معدل ممتاز.

فوق لیسانس جامعه شناسی.

فوق لیسانس پژوهشگری.

لیسانس فیزیک.

ایشان همچنین از مدرسین بنام علم موفقیت در ایران می باشند.

ایشان در ورزش نیز دارای کمربند مشکی در رشتة کیک بوکس از کانادا می باشند.

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۳
آرمان بدیعی

نام اثر «پیرمرد مجسمه ساز» سیاه قلم با مداد کنته - اثر: «آرمان بدیعی» - ۱۳۸۰

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۲
آرمان بدیعی

چلیپا - اثر: «آرمان بدیعی» - سال ۱۳۸۰

۱ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۱
آرمان بدیعی

خرید کتابخانه شخصی

 

«خداحافظی با کتابخانة شخصی»

 

همیشه دل کندن از هر چیزی سخت و دشوار است بخصوص چیزهایی که انسان با آنها مدتی انس داشته و باعث رشد او شده است. خوشبختانه توی زندگی ام همیشه با کتاب انس داشته ام و سعی می کردم کتابهای مفید و سودمند را تهیه و مطالعه کنم.

از هر فرصتی که بدستم می آمد برای مطالعه استفاده می کردم. توی مغازه ی محل کارم وقتهایی که مشتری نبود، داخل اتوبوس، توی ایستگاه اتوبوس، حتی زمان مسواک زدن.

طی این سالها حجم کتابهایم زیاد شد و از آنجایی که بخاطر مستاجر بودن، جابجایی کتابها برایم واقعا دشوار شده بود تصمیم گرفتم در یازدهمین جابجایی ام کتابخانه ام رو بفروشم. و این دل کندن برایم خیلی سخت بود. یک اخلاقی که دارم این است که همیشه هر کتابی که خریداری می کنم حتما باید آن را مطالعه کنم برای همین تمام کتابهای موجود در کتابخانه ام را بدون استثناء خوانده بودم. 

اگر بخواهم کتابهایم را دسته بندی کنم شامل این موارد می شود:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ فروردين ۰۴ ، ۰۰:۰۰
آرمان بدیعی