بسته گوناگون «اوج پرواز» (شماره دویست و هشتاد و یکم)
بستة گوناگونِ «اوج پرواز»
فرهنگی، سیاسی، اجتماعی ، معرفتی و دینی، کاریکاتور، حجاب و عفاف، شهید و شهادت
(شمارة دویست و هشتاد و یکم)
«سخن ولایت»
عکس حضور سرزده امام خامنه ای در یک کلاس دانشگاهی
«شهید و شهادت»
«معرفتی و دینی»
«حجاب و عفاف»
ملیکا وطنپور ۹ ساله مدتی است به دلیل بیماری در یکی از بیمارستانهای تهران بستری است. مادر ملیکا میگوید: متأسفانه در وضعیت امروزی (عدم رعایت حجاب و عفاف و سبک زندگی اسلامی در برخی از فضاها و بعضی از خانواده ها) دختر ۹ سالهام حتی در سختترین شرایط بیماری و جسمی، پشت در اتاق خود، کاغذی چسبانده که همهٔ آقایان را ملزم و موظف به گفتن یاالله قبل از ورود به اتاق برای سر کردن روسری و چادر و حجاب کرده که مورد استقبال و تشویق مسئولین و مدیران و پزشکان و پرستاران و کارکنان قرار گرفته است. آنان حتی برای تشویق و تقدیر از این کار ملیکا، بارها و بارها با هدایایی برای عیادت دخترم به اتاق خصوصیشان مراجعه کرده و حضور ملیکا جان و امثال ایشان را موجب افتخار و برکت بیمارستان دانسته و التماس دعای خیر داشتند.
«فرهنگی و اجتماعی»
«سیاسی و اقتصادی»
پس از اعلام تأیید صلاحیتها، روزنامهها و سایتهای اصلاحطلبان (بخوانید فتنه طلبان) شروع به درج مطالبی با عنوان رد صلاحیت گسترده داوطلبان کردند.
اما این مسئله صرفا یک شطینت رسانهای و سوء استفاده از ناآگاهی مخاطب میباشد.
با یک مثال میتوان این موضوع را روشنتر کرد:
برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، 243 نفر ثبت نام کردند و تنها 8 نفر تأیید صلاحیت شدند. اما چرا آن موقع کسی نگفت رد صلاحیت گسترده؟! در صورتی که در این مورد بیش از 96 درصد داوطبان رد صلاحیت شدهاند!
دلیل آن واضح است مردم نمیتوانند گزینه مورد نظر خود را بین تعداد نامزدهای زیاد انتخاب کنند و این مسئله موجب سرگردانی مردم، انتخاب ناصحیح و همچنین انتخاب فرد با رأی بسیار پایین و... میشود.
در انتخابات مجلس نیز همینگونه است. مردم باید 290 نفر را برای مجلس انتخاب کنند و اگر فرض کنیم به ازادی هر کرسی 13 نامزد وجود داشته باشد جمع آن میشود 3770 نفر. (این در حالی است که طبق آخرین آمار بیش از 4700 نفر برای مجلس دهم تأیید صلاحیت شدهاند)
با این حساب اگر 100 هزار نفر هم برای انتخابات مجلس ثبت نام میکردند طبیعتا باید 95 هزار نفر آنان رد صلاحیت میشدند.
این مسئله بیشتر از اینکه سیاسی باشد یک مسئله عقلانی و منطقی است.
وجود گزینههای زیاد برای هر کرسی مجلس، موجب مشکلات متعددی میشود که در بالا به آن اشاره شد.
و منطقی نیست که به ازای هر کرسی بیش از این تعداد با هم رقابت کنند. بدیهی است وقتی تعداد نامزدها زیاد باشد دیگر اسم آن «رقابت انتخاباتی» نیست بلکه «انتخابات شانسی» است.
علاوه بر آن باید توجه داشته باشیم که این بازی را اصلاح طلبان از مدتها قبل از شروع رسمی انتخابات شروع کردند.
سران اصلاحات دستور صادر کردند که به صورت فلهای در انتخابات ثبت نام کنید و وقتی رد صلاحیت شدید با همین حربه، نظام را تحت فشار قرار میدهیم و به نهادی همچون شورای نگهبان حمله میکنیم. و بعد از آن با چانهزنی تأیید صلاحیت گزینههای مورد نظر خود را میگیریم و به مجلس میفرستیم.
حرم حضرت سکینه (س) بعد از تخریب «مشاهدة بیشتر»
(تصاویر) کودکان آواره سوری و برف و سرما «مشاهدة بیشتر»
«کاریکاتور و طنز»