معرفی کتاب «شایعات رایج فضای مجازی» - شایعات سیاسی
معرفی کتاب «شایعات رایج فضای مجازی»
«نویسنده: دکتر الهه خانی آرانی»
سلام به همه دنبال کنندگان مطالب «اوج پرواز»:
امروز می خواهم یک کتاب مفید دیگر را به شما معرفی کنم. کتاب «شایعات رایج فضای مجازی» نوشته «دکتر الهه خانی آرانی» که در این جلد صرفا به شایعات سیاسی پاسخ داده شده. و قرار است دو جلد دیگر از این مجموعه سه جلدی درباره پاسخ به «شبهات اعتقادی» و «شبهات تاریخی» باشد که البته ظاهرا تالیف آنها هنوز به اتمام نرسیده است. اما جلد اول با استقبال زیادی مواجهه شده است.
ممکن است سوال بشود که تفاوت این کتاب با کتاب «رزمایش پدافندی مبارزه مبارزه با شبهات» در چی است؟ خدمتتان عرض کنم که در کتاب رزمایش پدافندی، نویسنده مخاطب را با شیوه ها و روشها و ترفندهای مورد استفاده برای ایجاد و القای شبهه در رسانه ها آگاه می کند، ترفندهایی مثل «تحریف» «مصادره به مطلوب» «درخواست محال» «مبالغه و کوچک نمایی» «علت جعلی» «مفروض انگاری» «تفسیر نادرست» «فرار به جلو» «پیش فرض تایید شده» و... که برای هر ترفند یک یا دو شبهه هم مثال آورده شده، اما در کتاب «شایعات رایج فضای مجازی» نویسنده بدون اشاره به نوع ترفند بکار رفته، صرفا به بیان نسبتا مفصل شبهه و سپس پاسخ مستدل و همراه با آمار دقیق می پردازد. در این کتاب به ۱۱۰ شبهه پاسخ داده شده. که تقریبا بسیاری از آنها برای بنده جدید بود.
این کتاب از چهار فصل تشکیل شده:
۱. فصل اول «شایعات عصر پهلوی»
شامل دو بخش «دوره رضا شاه پهلوی» و «دوره محمد رضا شاه پهلوی»
۲. فصل دوم «شایعات عصر جمهوری اسلامی»
شامل: شایعات «اصل انقلاب اسلامی» «شبهات ولایت فقیه» «شبهات مربوط به شخص حضرت امام و مقام معظم رهبری» «شورای نگهبان» «جنگ تحمیلی» «عملکرد جمهوری اسلامی»
۳. فصل سوم «شایعات مربوط به جبهه مقاومت»
۴. فصل چهارم «شایعات مربوط به شخصیتها و گروه های سیاسی»
شخصیتهایی همچون «مصدق» «کاشانی» «بازرگان» «شریعتی» «منتظری» و ...
در انتهای کتاب نیز لیستی از کتابهای مفید برای مطالعه جهت افزایش آگاهی های سیاسی و آشنایی با تاریخ سیاسی معاصر ارائه شده است.
«مطالعه این کتاب را از دست ندهید»